How to use a difficult space

It took time for Julie to come up with an idea to make something worth while of this narrow space at the back of her house

It took time for Julie to come up with an idea to make something worthwhile of this challenging and narrow space at the back of her house.

 Getting there Julie's back alley DSC_5049

Things are progressing. It is paved, with stepping areas floating above gravel which allows water to permeate the soil again. Climbers in pots have just reached the trellis she made, and her potting table is installed.

To see the garden, post-transformation, visit it on our Open Garden Constantia days: 14th and 15th November

Photo credit: Marianne Alexander

Advertisements

We'd love to hear from you. Comments are occasionally moderated and will appear after approval.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s